Recenzie „O scrisoare de dragoste”, Mihail Drumeș

Am citit cateva romane de dragoste, unele adolescentine, altele mai „serioase” si cand spun asta ma refer la „Aceeasi Marie cu alta palarie”, imbracate intr-un vocabular mai ales…

Mi-au placut mult romanele de dragoste si inca imi plac, asa ca le-am achizitonat, pentru a ma putea bucura de ele oricand aveam nevoie de inspiratie si astfel le-am gasit un loc in biblioteca personala. Cea mai de suflet poveste de dragoste este cea relatata cu atata emotie si totusi simplitate de Mihail Drumes, in romanul „Scrisoare de dragoste”. Faptul ca, principala modalitate folosita pentru relatarea evenimentelor a fost prin umor, mi-a ajuns si mai repede la suflet.

Acest roman se evidentiaza prin rasturnari de situatie, dar si prin schimbul incitant de replici dintre cei doi protagonisti.  Un alt aspect ce mi-a placut, a fost legat de locul unde s-a desfasurat actiunea, anume pe strazile centrale ale Bucurestiului incarcate cu atat de multe povesti interesante.

Lectiile de viata pe care autorul le insereaza in scrierile sale si-au facut simtita prezenta si in „Scrisoare de dragoste”, (sa nu renuntam la principiile si valorile noastre).

Pentru cei pasionati de lectura romantica, dar realista, „Scrisoare de dragoste”este o scriere ce merita citita si recitita si dupa multi ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post