Editura BookZone sau cum îmi place să-i spun, Fenomenul BookZone

Sute de cărți publicate – atât de la autori români, cât și de la autori străini.

Zeci de titluri râvnite de pasionații de lectură.

Reduceri peste reduceri ca toată lumea să-și poată achiziționa cărțile dorite.

Peste 1milion de comenzi onorate.

Peste 2.700.000 de cărți vândute.

Surprize și diferite cadouri.

Toate la BookZone!

Sunt aproximativ 3 ani de când BookZone și-a luat angajamentul să publice și să încânte cititorul cu o diversitate de titluri din categorii, de la Young Adult la dragoste, sănătate și nutriție, science fiction, dezvoltare personală, umor și multe altele. Nu doar atât. Totodată oferă pachete cu cărți, în funcție de categorii și aplică reduceri consistente peste tot pe unde se poate. Nu doar că poți achiziționa mai multe cărți deodată, dar o poți face la un preț avantajos și cu transport gratuit, poate și un cadou alături. Însă, cum de editura BookZone pare să fie zâna cea bună printre edituri, ba chiar să ajungă o concurență de neignorat? La ei valorile sunt sun Lege!

Valorile BookZone sună cam așa:

  1. Onestitatea este calitatea lor de aur. Nimeni nu intră în echipă dacă în top trei valori personale, n-a făcut loc acestei valori.
  2. Orice antreprenor sau lider de succes n-ar fi complet fără putere. O valoare de care BookZone trage cu dinții și nu lasă loc scuzelor sau lamentărilor. Ei funcționează pe bază de Inițiativă + Acțiune.
  3. Cum și-ar putea demonstra calitatea serviciilor și evoluția dacă în topul valorilor lor disciplina și organizarea nu ar ocupa un loc important?
  4. O valorare importantă care unește editura BookZone de clienții ei este pasiunea nelimitată.
  5. Independența. Dacă urmărim lista valorilor observăm că o organizare și o disciplină corectă conduc către independență. Această valoare din care rezultă o editură aerisită, maleabilă și mijlocul perfect la care poate apela clientul ca să-și achiziționeze cărțile favorite. Nu are nevoie de ajutăr, căci BookZone s-a asigurat că se va descurca perfect singur.
  6. Pentru BookZone spiritualitatea este foarte importantă și se bazează pe ce Ioan Slavici spunea odată: Cea dintâi și dingura datorie esențială a omului este caritatea, adică o neobosită justificare a bucuriei existenței.” ȘTIAȚI CĂ Bookzone donează lunar un procent din încasări?

Ce îi motivează?

Orice om își crește ambiția în funcție de rezultate, iar BookZone a avut succes încă din prima zi când a lansat prima carte când s-au vândut 3.000 de exemplare, respectiv 10.000 în prima lună. Ei nu doar că publică cărțile autorilor valoroși, dar le oferă și o promovare eficientă și activă, după un plan personalizat pentru fiecare autor în parte bazat pe rezultate măsurabile. Vânzările au crescut cu 80% de la an la an cu o medie de 45 de cărți vândute per autor.

Dacă nu te-a convins până aici, poate concurența ți se potrivește mai bine. BookZone deja și-a fidelizat clienții, dar este imposibil să nu-și lărgească orizonturile când și cel mai nesigur om trece măcar o dată pe la https://bookzone.ro/ . Totul la ei a început cu o carte și cu un vis. La cititori începe cu o carte și o dorință. Împreună vor realiza lucruri mari și e doar începutul.

Sursa: https://bookzone.ro/aboutUs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post