Despre noiTineri cititori și studenți ai programului de master Comunicare și Resurse Umane, din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București, care stau mereu cu nasul într-o carte.

Prin proiectul Bibliosmia ne dorim să facem o radiografie a schimbărilor organizaționale care au avut și au loc în domeniul editorial. Fiecare membru al echipei și-a ales câte o editură de analizat, urmând să sintetizeze toate informațiile printr-o serie de articole. Aceste articole vor ilustra istoricul editurilor alese și schimbările pe care acestea le-au suferit de-a lungul timpului.


Ca și așteptări, dorim să oferim cât mai multe informații despre editurile alese și să reușim să conturăm o imagine clară a principalelor schimbări care au avut loc în domeniul editorial, în special din perspectiva resurselor umane.
De asemenea, dorim să conturăm soluții care pot fi adoptate de edituri pentru adaptarea la aceste schimbări care au loc constant, în special la cele care afectează resursele umane.

Membrii echipei

Stoica Ștefana Simona

Împrăştiată, dar creativă.

Încăpăţânată şi cu un doctorat în Sarcasm.

Duşmanul declarat al somnului.

Cinefilă de mică, cu căştile în urechi oriunde merge, imaginaţia o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Pandelea Despina Gabriela

Iubesc să citesc si animalele. Consider că cea mare problema a oamenilor este timpul. Nu e timp destul pentru citit si pentru a te juca cu animalele.

Petrache Marina

Bună! Numele meu este Marina și sunt unul dintre clienții fideli BookZone, editura despre care am ales să scriu în cadrul proiectului nostru. Îmi place să iu interviuri autorilor sau să aflu cât mai multe lucruri inedite despre cărțile și autorii pe care îi urmăresc. Multe le voi împărtășii aici, cu voi. Toate cele bune!

Cristea Oana Andra

Oana este numele meu, imi place sa explorez diverse culturi ale lumii si apoi sa-mi decorez casa cu toate ciudateniile specifice culturilor. Ma relaxeaza cititul pe balcon alaturi de cel mai bun prieten „paharul de prosecco” orice poveste devine interesanta alaturi de el. Imi place sa ma plimb, insa locul preferat sunt strazile din Bucuresti si sa surprind prin poze cadre banale dar reprezentative pentru comunitatea in care traim 😀

Rotaru Luiza Maria

Bună tuturor 🙂 Eu sunt Luiza. Sunt pasionată de activitățile în aer liber, de fotografie, de animale și desigur îmi place să citesc cam tot ce găsesc. Sunt o persoană pozitivă, calculată și atentă la detalii care nu face excepție de la niciun gen literar. Consider că, doar lectura de calitate ne ajută să ne înălțăm în societate, să ne dezvoltăm și să ajungem oameni de caracter și cu opinii bine conturate care nu pot fi ușor dărâmate.

Moaga Florian

Autoproclamat analist al situației non-existente mă gândesc în ce colț al camerei să arunc cu mingea să nimerc coșul de lângă mine. Complic lucrurile simple doar pentru a avea 20 de rezultate pe care să lucrez. Motto actual: “Trust the numbers, not your instincts”.

Pistol George

Cui nu-i place ce scriu poate să mă reclame,

Am vreo 95 de kile, deci nu vă scriu de foame.

Sunt blogger fără pretenții, o spun pentru cunoscători:

Nu sunt mare scriitor, dar nici voi mari cititori.