BookZone publică gratuit autorii debutanți!

Dacă ești pasionat de scris și lucrezi la primul tău roman și încă nu te-ai decis unde să îl publici, BookZone te așteaptă cu brațele deschise și cu costurile scăzute la ZERO! Ei îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie și nu trebuie să-ți faci griji de bani sau alte obstacole care stau în fața îndeplinirii visului tău.

În ce constă publicarea la BookZone? Simplu! Ei își corectează manuscrisul și doar dacă este cazul vin cu propuneri de îmbunătățire, sugestii sau sfaturi. Tot ei se vor ocupa de grafica coperții, dar și de interiorul cărții ca apoi să pregătească manuscrisul și coperta pentru tipar. Cel mai important, printează cartea pe cheltuială proprie, iar suma aferentă printului va fi scăzută din vânzări. Nu trebuie să te alarmezi, vânzările la BookZone sunt explozive și în continuă creștere.

BookZone publică atât autori debutanți cât și autori cunoscuți fără a se baza pe un criteriu de evaluare în funcție de numărul de cărți publicate sau de notorietatea autorului. Atât timp cât manuscrisul nu se abate de la criteriile impuse de editură autorul își poate publica lucrarea în siguranță. Beneficiile continuă și după publicare când autorul are acces în timp real la comenzile obținute pentru titlul său. El poate verifica oricând câte comenzi au fost plasate, onorate și finalizate într-o zi și are posibilitatea de a realiza și o statistică vizavi de cartea sa.

Cum scrie și în prima parte a articolului. Editura suportă toate cheltuielile pentru publicare în prima lună. În decursul acestei luni se vor realiza anumite teste ce vor genera un raport, iar în funcție de rezultate se decide de comun acord cum se va proceda mai departe. În momentul în care autorul primește decontul, primește totodată și situația exactă cu sumele investite, dar și pricentul suportat de editură din suma respectivă și pe cel suportat de către autor. Așadar, autotul plătește promovarea din vânzările generate de campaniile de marketing realizate de editură.

Mai multe detalii despe cum să publici la BookZone într-un articol viitor.

Pe curând!

Sursa: https://bookzone.ro/landings/pentru-autori/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post