BookZone împreună cu Mihai Bendeac donează!

Pentru mulți este juratul de la iUmor, însă el este mai mult de atât. De la regizor de teatru, scenarist, comedian sau actor, Mihai Bendeac a ajuns să surprindă și ca un bun scriitor și unul dintre cei mai noi autori BookZone. Acesta a început colaborara cu editura BookZone prin cartea sa „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”, o biografie vibrantă, plină de umor, surprinzătoare și conturată cu sinceritate și creativitate. Este o carte unde Mihai Bendeac dezvăluie perspectiva sa de sctiitor uneori brutală, alteori comică sau emoționantă, însă în spatele a tot ce are el de zis aflându-se cea mai importantă figură din viața sa. Mama.

#oCartePentruViață

Totodată cu acest proiect editura BookZone și reputatul Mihai Bendeac și-au propus ca toate încasările pe care autorii le primesc din vânzarea acestei cărți să fie donate integral pentru scopuri caritabile. Primul pas în acest sens va fi renovarea secției de oncologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni de la etajul 7.

Până acum au fost donați 200.000 de euro, cartea având încă de la lansare un succes extraordinar., astfel că s-a reușit renovarea secției sus-menționate. Toate acestea n-ar fi avut rezultat fără ajutorul iubitorilor de care, donațiile provenind în întregime din încasările din vânzările unui număr record de peste 60.000 de exemplare ale cărții.

Nu mai este un secret, așadară, că la BookZone faptele bune prind cu adevărat viață!

Sursa: https://bookzone.ro/blog/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post